Malatya
22 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

BAŞKAN ÇINAR, AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MAHİR ÜNAL’I ZİYARET ETTİ


BAŞKAN ÇINAR, AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MAHİR ÜNAL’I ZİYARET ETTİ
“Misafirperverliği İçin Sayın Mahir Ünal’a Teşekkür Ederim”


Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti GenelBaşkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal'ı makamında ziyaretederek, Yeşilyurt’ta devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgileraktardı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya BaşkanıMahir Ünal ile faydalı bir görüşme yaptıklarını ifade eden Yeşilyurt BelediyeBaşkanı Mehmet Çınar, “Malatya’nın en büyük ilçesi olan Yeşilyurt’umuzu SayınCumhurbaşkanımızın işarete ettiği 2023 vizyonuna uygun, prestij seviyesi yüksekyatırımlarla donatmak adına başlattığımız ve planladığımız yatırımlarımız içinçalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yatırımlarımızın süreçleriniyakından takip etmek içinde sık sık Ankara’ya gelerek burada çeşitli temaslardabulunuyoruz. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Tanıtım Medya Başkanı Sayın MahirÜnal ile de bu anlamda güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Bizleri samimi vegüzel bir ortamda ağırlayan Sayın Mahir Ünal’a şahsım ve hemşerilerim adınasaygı ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

331 bin 911’lük nüfusa sahip Yeşilyurt’un hizmet alanlarıgenişledikçe yatırım alanlarının sayısının da arttığına dikkat çeken YeşilyurtBelediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt’umuz hızla gelişip büyüdüğü içinbizlerde bu gelişim dönemini sağlıklı ve planlı bir bakış açısıyla yürütmekadına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sorumluluk alanlarımız arttıkça vatandaşlarımızınihtiyaçları da doğal olarak artmaktadır. Bölgemizin hangi yatırıma ihtiyacıolduğunu gerek kendi tespitlerimiz gerekse de toplumun tüm kesimleriyleyaptığımız istişarelerden çıkarmış durumdayız. Güçlü ve dinamik bir Belediyeolarak, bugüne kadar bölgemizin ihtiyaç duyduğu yatırımları teker teker gerçeğedönüştürdük. Ancak bizler ‘Durmak Yok Yola Devam’ anlayışından güç ve ilhamlabirlikte bir günümüzü bile boş geçirmeden ilçemizin geleceğine yönelik yenieserler, yeni yatırımlar kazandırmak adına yoğun bir dönemden geçiyoruz. Şuanda inşaatları devam eden Yeni Belediye Binamız, Beylerderesi Şehir Parkımız,Millet Bahçemiz, Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projemiz,  Şahintepesi Macera Parkı ve SosyalTesislerimiz, Yeşil Topsöğüt Konutlarımız, Gündüzbey Sosyal Tesislerimiz, SokakSağlıklaştırma ve Semt Pazarları başta olmak üzere birbirinden değerliprojelerimizle Yeşilyurt’umuzun geleceğine her yönüyle kıymetli eserlerbırakmak için çok sıkı çalışıyoruz. İnşallah bu yatırımlar tamamlanıp hizmetegirdiği zaman Yeşilyurt’umuzun prestij seviyesi daha da artacak, daha cazip vetercih edilen bir hüviyete kavuşacaktır.  Geleceğe yönelik çok sayıda projemiz içinde şuanda çalışıyoruz.AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Tanıtım Medya Başkanı SayınMahir Ünal’a da yatırımlarımızın amaç ve hedeflerini kapsayan detaylı bir raporsunduk. Her türlü konuda yardım ve desteğe hazır olduğunu bizimle paylaşıp,fikir ve önerileriyle çalışmalarımıza güç veren Sayın Ünal’a desteklerindendolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar ki yatırımlarımızda desteklerinibizlerden asla esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzereBakanlarımıza, AK Parti Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Milletvekillerimizeayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte el ele verip, Türkiye’miz,Malatya’mız ve Yeşilyurt’umuz için çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim hepimizinyar ve yardımcısı olsun.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ankara’da kitemasları sırasında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş'ı damakamında ziyaret ederek, Yeşilyurt’ta ki kentsel dönüşüm projeleri ve çevreyatırımları hakkında da bilgiler paylaştı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!