Malatya
21 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

BAŞKAN ÇINAR, TEMİZLİK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE BİRARAYA GELDİ


BAŞKAN ÇINAR, TEMİZLİK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE BİRARAYA GELDİ
“Temizlik Hizmetlerindeki Başarı Çıtamızı Daha İyi Seviyeye Çıkartacağız”


Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Temizlikhizmetlerinde yakaladığımız başarı çıtasını hem geliştirmek hem de daha iyi birseviye ulaştırmak maksadıyla Temizlik Hizmetleri Müdürlüğümüzün gücü vekapasitesini artırmaktayız.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberindeYeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu ve Yeşilyurt BelediyesiTemizlik Hizmetleri Müdürü Osman Sağdıç İle birlikte Yeşilyurt BelediyesiTemizlik Hizmetleri Müdürlüğünün Yakınca’da bulunan bakım ve onarım tesisleriniziyaret ederek, devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alıp, personellerekolaylıklar diledi.

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğünün gücüve kapasitesini artırdıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı MehmetÇınar, “ Yakınca mahallesinde bulunan Temizlik Hizmetleri Müdürlüğümüze aitdepo, bakım ve onarım tesisimizi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgileraldık. Yeşilyurt’umuzun bir çok noktasında bulunan yer altı ve yer üstü çöpkonteynırlarımızın yanı sıra iş makinelerimizin bakımları ve onarımları buradayapılmaktadır. Araç parkurumuzu ise yeni araçlarla sürekli yeniliyoruz. Temizlikaraçlarından kar küreme araçlarına, çöp toplama araçlarından yıkama araçlarınakadar bütün iş makinelerimizin kapasitesi ve gücünün üst seviyede olmasınıönemsiyoruz. Son açıklanan nüfus rakamlarına göre 331 bin 911’e ulaşan ve 23kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt’umuzun bütün bölgelerinin temiz, düzenlive sağlıklı olabilmesi için Temizlik Hizmetleri Müdürlüğümüzün hem mevcut durumunuiyileştiriyoruz hem de eskiyen araçları son model araçlarla değişimini yaparakkapasitesini genişletiyoruz. Omuzlarımızdaki yükün ağırlığını bilerek, büyükbir hassasiyet ve ciddiyetle çalışıp bize emanet edilen bu ulvi makamın tümgerekliliklerini yerine getirmeye gayret ediyoruz.  Yeşilyurt’umuz her geçen gün büyüyor vegenişliyor, bizlerde bu büyüme oranlarını ön plana koyup her bölgemizinsağlıklı ve temiz olabilmesi içinde bu tür hizmetlere her zaman ayrıcalıktanıyoruz. Müdürlüğümüzün bünyesinde ki çöp toplama ve yıkama araçları, karküreme ve tuzlama araçları, arasözler ve diğer tüm iş makineleri ile yer altıve yer üstü konteynırlarının, planlanan hizmetleri aksatmadan yerine getirecekbir seviyede olması temizlik hizmetlerindeki başarı çıtamızın daha iyi birseviyeye ulaşmasını sağlayacaktır. Yeşilyurt ne kadar temiz ve düzenli olursahemşerilerimizde o denli mutlu ve huzurlu olur.Yeşilyurt Belediyesi olarak tatemizlik hizmetlerine çok büyük önem veriyoruz, ekiplerimizi sık sık ziyaretederek hem moral veriyoruz hem de çalışmaları takip ediyoruz.Koronavirüssalgını başta olmak üzere farklı bulaşıcı hastalıklardan vatandaşlarımızı uzaktutmak adına ekiplerimiz, gece gündüz demeden çalışıyorlar.  Güçlü, dinamik ve çalışkan bir ekibe sahibiz,personellerimiz kar kış demeden ilçemizin her noktasında büyük bir özveriyleçalışıp, takdir edilecek hizmetlerin altına imza atıyorlar. 291 personel ve 63iş makinesiyle hemşerilerimizin 7/24 hizmetindeyiz. Başkan Yardımcılarımıza,Temizlik Hizmetleri Müdürümüze ve ekiplerine teşekkür ediyorum. İnşallah dahaetkin ve kararlı hizmetlerimizle Yeşilyurt’umuz daha temiz, daha ferah ve dahagüzel bir görüntüye ulaşacaktır.” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!