Malatya
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

BAŞKAN GÜDER, AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI MAHMUT KAÇAR’A SUNUM YAPTI


 BAŞKAN GÜDER, AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI MAHMUT KAÇAR’A SUNUM YAPTI


BAŞKAN GÜDER:“BATTALGAZİMİZİ DOĞRU VE PLANLI YATIRIMLAR İLE BULUŞTURUYORUZ”

BattalgaziBelediye Başkanı Osman Güder, Malatya’ya bir takım gezi ve incelemelerdebulunmak için gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan YardımcısıMahmut Kaçar’ı, Battalgazi Belediyesi’nde ağırlayarak, hayata geçirdiği ve geçirmeyiplanladığı prestij projeler hakkında brifing verdi.

Malatya’ya bir takım gezi ve incelemelerde bulunmak içingelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar,beraberindeki AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti İl Kadın Kolları BaşkanıÖzlem Pelitoğlu, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK PartiBattalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç, AK Parti İl ve İlçe YönetimKurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı OsmanGüder’i ziyaret etti. Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenenistişare toplantısında AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan YardımcısıMahmut Kaçar’a, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar MedeniyetinKalbi Battalgazi’de hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan prestij projelerhakkında görsel sunum ve bilgilendirme kitapçığı ile brifing veren BaşkanGüder, hizmet aşkıyla çıktıkları bu kutlu yolda Cumhurbaşkanı sayın RecepTayyip Erdoğan ve bu milletten aldığı güç ile Battalgazi’de bir eser siyasetifelsefesiyle çalıştıklarına dikkat çekti. Başkan Güder, AK Parti Genel MerkezYerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar ile beraberindeki heyetiBattalgazi Belediyesinde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığınıbelirtti.

BAŞKANGÜDER: “HİZMET VE YATIRIMLARIMIZDA DUR DURAK BİLMEDİK”

Cumhuriyet döneminden bu yana en büyük yatırımların AK Partihükümetleri döneminde yapıldığına dikkat çeken Battalgazi Belediye BaşkanıOsman Güder, “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız SayınMahmut Kaçar ile beraberindeki heyeti Battalgazi Belediyemizde ağırlamaktanbüyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Çok kıymetli misafirlerimize MedeniyetinKalbi Battalgazimizde yapımı tamamlanan, devam eden ve hayata geçirmeyiplanladığımız vizyon projelerimiz hakkında bilgiler aktardık. BattalgaziBelediyemizde 37 meclis üyemiz var. 310 civarında nüfusu sahip olduğumuzBattalgazi’mizde toplam 103 mahallemiz var. 2019 yılında meclisimiz ile beraber göreve geldik ve ilçemize hizmetediyoruz. Seçimlerinin ardından geride kalan 2.5 yıllık zaman zarfı içerisindeilçemizde birçok proje hayat buldu. Hizmet ve sosyal belediyecilikhizmetlerimizi gönül belediyeciliği ile birleştirerek, toplumun tümkesimlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek doğru ve planlı yatırımlarımızıilçemizde buluşturduk. Yatırımlarımızda istişare kültürüne büyük önem verdik.Özellikle Cumhuriyet döneminden bu güne baktığımız zaman en büyük yatırımlar,AK Parti hükümetleri döneminde yapıldı. Daha güçlü bir Türkiye’yi güzelyarınlara taşıyan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeilçemizde gerçekleştirdiğimiz hizmet ve yatırımlarımızda dur durak bilmedik.Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

YERELYÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI KAÇAR, “AK PARTİ TÜRKİYE’DE YEREL YÖNETİMLERNOKTASINDA MARKA OLAN BİR SİYASAL HAREKET”

‘Vatandaşlarımızın beklentilerine en güzel şekilde yanıtverip, daha hızlı yol alabilmek amacıyla AK Parti olarak bu tür toplantılarıönemsiyoruz’ diyen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan YardımcısıMahmut Kaçar, “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak biryandan yoğun bir şekilde gerek bölge toplantıları aracılığıyla belediyebaşkanlarımızı bir araya getirerek genel bir değerlendirme ve istişare gerçekleştiriyoruz,diğer yandan da başkan yardımcısı arkadaşlarımız belediyelerimizi ziyaretederek, belediye meclis üyelerimiz ile birebir görüşüp belediye başkanlarımızınçalışmalarıyla ilgili bilgiler almakta. Önümüzdeki dönem yol haritamız ileilgili nasıl katkı verebiliriz? Bunun çalışmasını hep birlikte yürütmekteyiz.Bu kapmanda bundan yaklaşık bir ay önce Yerel Yönetimlerden Sorumlu BaşkanYardımcımız Mehmet Özhaseki ve bir heyet ile birlikte ziyaretimiz olmuştu.Battalgazi Belediyesi ile başlayan Darende Belediyesi ile devam edecek olanziyaretlerimizde belediye başkanlarımızın çalışmalarını masaya yatırıyoruz. AKParti Türkiye’de yerel yönetimler noktasında marka olan bir siyasal hareket.1994 yılında Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul BüyükşehirBelediye Başkanlığı ile birlikte ideolojik sloganlara sıkışmış, hizmetveremeyen belediyecilik anlayışı yerine hizmet belediyeciliğinin, sosyalbelediyeciliğinin ve gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini vererek,Allah’a hamd olsun bugüne gelmiştir. Şuanda Türkiye’de 800’ün üzerindebelediyesiyle, girmiş oldukları tüm seçimlerde oyumuzu arttırarak yolumuza eminadımlarla devam diyoruz. Belediye başkanlarımız seçildiği günden itibarenverdikleri bütün sözlerin Genel Merkez olarak bizim sözümüz olduğunu,Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünün olduğunu ve bunların hayatageçirilmesiyle ilgili her türlü katkının verilmesi gerektiğini ilk gün ifadeetmiştik. Bugün inşallah Battalgazi Belediyemizin yatırımlarını ayrıntılı birşekilde masaya yatıracağız. Önümüzdeki 2.5 yıllık zaman zarfı içinde deyapılması gerekenleri bir sunum halinde belirteceğiz. Battalgazi’ye daha fazlakatkı verme arzusu içerisinde buradan ayrılacağız. Ev sahipliği vemisafirperverliği için Belediye Başkanımız Osman Güder’e çok teşekkür ediyorum.Malatya halkına çok teşekkür ediyorum. Partimiz kurulduğu günden itibarenteveccüh gösteren, her seçimde bizlere destek veren Malatyalılara çok teşekkürediyorum. AK Parti kadroları ve bu memleketin evlatları olarak, onların buteveccühüne layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Toplantının ardından Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK PartiGenel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar’ı makamında konukederek, hediye takdiminde bulundu. Hediye takdiminin ardından Başkan Güder ilebirlikte Yeşilçam Sosyal Tesislerini gezen AK Parti Genel Merkez YerelYönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, burada vatandaşlarla uzun süre sohbetetti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!