Malatya
22 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

BAŞKAN GÜDER’İN YOĞUN ANKARA PROGRAMI DEVAM EDİYOR


BAŞKAN GÜDER’İN YOĞUN ANKARA PROGRAMI DEVAM EDİYOR
BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’MİZİ GELECEĞE TAŞIMAK BİZİM GÖREVİMİZDİR”Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ankara’da ki temasları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunarak, Battalgazi’de hayata geçirdiği prestij projeleri ve hedeflenen yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Başkan Güder, “Battalgazi’mizin sadece bugününü değil, yarınını da düşünerek hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz” dedi.


Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgaziİlçe Başkanı Basri Kahveci ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte AKParti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Merkez Özel KalemMüdürü Behçet Kaynar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı-Yerel Yönetimler BaşkanıMehmet Özhaseki, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, AK PartiGenel Merkez Başkan Yardımcısı-Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti MKYKÜyesi-Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili MetinBulut, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbulMilletvekili Halis Dalkılıç, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız, Çevreve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü VedadGürgen, İller Bankası A.Ş. Genel Müdürü Yusuf Büyük, İller Bankası A.Ş. Genel MüdürYardımcısı Onuray Gözütok ve Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar GenelMüdürlüğü Bahçe Bitkileri Araştırma Daire Başkanı Gökhan Kızılcı’yı makamındaziyaret etti. Battalgazi’de hayata geçirdiği vizyonel ve prestij yatırımlarhakkında Başkan Vekili Kurtulmuş, Özel Kalem Müdürü Kaynar, Yerel YönetimlerBaşkanı Özhaseki, Teşkilat Başkanı Kandemir, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri GenelMüdürü Gürgen, Teşkilat Başkan Yardımcısı Bulut ve Dalkılıç’a bilgiler verenBaşkan Güder, Derme Deresi Islah Projesi başta olmak üzere önümüzdeki aylardabaşlayacak olan Kentsel dönüşüm çalışmaları ve Battalgazi’yi gelece taşıyacakvizyon projeler hakkında da bir dosya sunumu gerçekleştirdi.

BAŞKAN GÜDER: “MİLLETİMİZEHİZMETKAR OLMAK BİZİM GÖREVİMİZDİR”

Hizmetlerini ilk gün ki aşkla sürdürdüklerinin altınıçizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Cumhurbaşkanımız Sayın RecepTayyip Erdoğan ve milletten aldığımız güçle Battalgazi’yi yepyeni bir çehreyekavuşturmak için hizmetlerimizi ilk günkü heyecan ve aşkla sürdürüyoruz.Battalgazi’mizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında gerek kültürel,gerek sosyal, gerekse alt ve üst yapı noktalarında çalışmalarımızısürdürüyoruz. Bugüne kadar bölgemizin ihtiyaç duyduğu yatırımları bir birhayata geçiriyoruz. Bizler Battalgazili hemşerilerimizi seviyoruz. Milletimizevermiş olduğumuz sözlerimiz var. Hemşerilerimizin taleplerini yerine getirmekiçin var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz hizmet etmeyi kendimizeher daim şiar edindik. Hizmet anlayışımızın yanında sosyal ve gönülbelediyeciliğini de etkin bir şekilde ortaya koyuyoruz. Bundan sonra da aynıruh, aynı heyecanla, aynı coşkuyla vatandaşlarımızın çizdiği rotada yolumuzadevam edeceğiz. İlçemizin sadece bugününü değil, yarınını da düşünerekhizmetlerimizi sürdürüyoruz. Malumunuz üzere yaşadığımız pandemi tüm dünyayıetkilediği gibi bizimde hizmetlerimizi aksattı ama biz durmadık. CumhurbaşkanımızSayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet anlayışından aldığımız güç ve ilhamlabirlikte Battalgazi’mizin geleceğine yönelik yeni eserler, yeni yatırımlarkazandırmak adına yoğun bir dönemden geçiyoruz. İlk gün ki aşkla hizmetlerimizeve yatırımlarımıza devam ederek, projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.Yöneticiler, yönetilenlere hizmetkar olmak zorundadır. Efendilik yapanlarınbizin aramızda işi yoktur. 5 bin yıllık tarihi içinde barındıran bu ilçeyi,geleceğe taşımak bizim görevimizdir. Hem insanı hem tabiatıyla göze çarpanMedeniyetin Kalbi Battalgazi’yi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek içinmilletimize yakışacak hizmetleri yapmak adına gece gündüz çalışıyoruz. Bugündebir takım ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizleri samimi ve güzel bir ortamdaağırlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!