Malatya
22 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NDEN BÜYÜK ADIM


BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NDEN BÜYÜK ADIM
Kooperatifçilik sektöründe hayata geçirdiği projelerle bölgeye öncü olmayı sürdüren Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, üretici kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin tanıtımı için Fahri Başkan Yıldız Güder’in talimatıyla Malatya’da bulunan toplam 9 markette tanıtım ve satış stantları açtı.

 



Kadınların iş gücüne katılımı, iş sahibi olmak isteyenkadınlara işgücü ortamı sağlamak, ev kadınlarının hayallerini gerçekleştirmek,kadının sosyal ve içtimai hayatta fonksiyonlarını arttırmak, kadınların hünerliellerinden çıkan ürünleri üreticiden direk olarak tüketiciyle buluşturmak vekarşılıklı yardımlaşma ve dayanışma suretiyle sağlayıp korumak amacıylaBattalgazi Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan Türkiye’nin ilk endüstriyelmutfağına sahip Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, hayata geçirdiğiprojelerle bölgeye öncü olmaya devam ediyor. Son olarak özel gereksinimlibireyler ve ailelerine kapılarını açan Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi,üretici kadınların hijyen denetimlerinden geçerek yaptıkları el emeği göz nuruürünlerin yurt içi ve yurt dışındaki tanıtımını üst seviyelere çıkarmak adınabüyük adımlar atmaya devam ederken, üreticilerin yoğun olarak kullandığımarketlerde de tanıtım ve satış stantları açtı. Toplam 9 markette açılan standınvatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü belirten Fahri Başkanı Yıldız Güder,Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatif olarak üretimi güçlendirmek adınaüzerlerine düşen tüm sorumluluklarını yerine getirdiklerinin altını çizdi.

FAHRİ BAŞKAN GÜDER:“KADIN ÜRETİRSE TOPLUM KAZANIR”

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Battalgazi’nin KalbiKadın Kooperatifi Fahri Başkanı Yıldız Güder, “Battalgazi Belediyemizindestekleri ile kurmuş olduğumuz Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi olaraküretimi güçlendirmeye devam ediyoruz. Şükürler olsun hedeflerimizi bir birgerçekleştiriyoruz. Bir yılı aşkın süredir yaptığımız çalışmalarımızla artıkkendi kendine yeten ve yeni hedefler koyan bir kooperatif konumuna ulaştık.Kadınlarımızın organik ürünlerini tüketicilerle buluşturmak için yeni bir hamledaha yapıyoruz. Bir yandan projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu vegururunu yaşarken, diğer yandan da üretici kadınlarımızın ürünlerinintanıtımını yapmak için vatandaşlarımızın yoğun şekilde kullandığımarketlerimizde tanıtım ve satış standı açıyoruz. Kadınlarımız, bu stantlardael emeği göz nuru ürünlerinin satışını gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızdanyoğun ilgi görüyoruz. Bu anlamda bizlere kapılarını açan ve kadınlarımızınemeklerini değerli kıldıkları için başta Esenlik Marketlerimiz olmak üzereÇarşı Marketlerimiz ve Pazar Marketlerimizin yöneticilerine teşekkürlerimizisunuyoruz. Önümüzdeki hafta birkaç marketimizde daha bu stantlardan açacağız.Bununla birlikte ikinci şubemizi Gazi Parkımızda hayata geçiriyoruz. Burada daen kısa sürede satışlarımız başlayacaktır. Hayatın her alanında yer alankadınlarımızın, üretimde etkin rol alması için çıktığımız bu yolculuktakadınlarımız ile birlikte en güzel hikayeleri yazmaya devam ediyoruz. Kadınüretirse toplum kazanır. Vatandaşlarımızı stantlarımıza bekliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!