Malatya
22 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Uygulamalarında ..


Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Uygulamalarında ..
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Uygulamalarında ..

·        Yaka Mahallesindebir araç içerisinden ruhsatsız tabanca ve 15 fişek ele geçirilmiştir.

·        İsmetiyeMahallesinde bir ikametin kayıt dışı günü birlik daire olarak kiraya verildiğive kimlik bildirim kanununa muhalafet edildiği tespit edilmiş, konu ile alakalıolarak kiraya veren şahıs hakkında 19.667 TL idari yaptırım tutanağı tanzimedilmiştir.

·        Turgut TemelliCaddesinde bir şahıstan 33 adet hap ele geçirilmiştir.

·        SancaktarMahallesinde bir şahsın üzerinden 2.79 gr esrar ele geçirilmiştir.

·        YakıncaMahallesinde Müşteki N.K. inşaat işinden kaynaklı 1.500 TL borçlu olduğu C. A.ve 4 kişi tarafından darp edildiğini ve üzerinde bulunan paranın gaspedildiğini iddia etmiş, yapılan çalışmada şüpheli C. A. suça konu 1.430 TL ileyakalanmış tahkikata başlanmıştır.

·        HamidiyeMahallesinde ruhsatsız faaliyet gösteren bir işyerinde(kıraathane) kumaroynayan 4 şahsa idari işlem uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 130 TL parageçici olarak muhafaza altına alınmış, İşletmeci C. Y. isimli şahıs hakkındaKumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmış, ayrıcaşahıslar hakkında covid-19 tedbirleri kapsamında çıkan Genelgelere aykırıdavranmaktan idari işlem yapılmıştır.

·        Zapcioglu caddesiuzerinde yapılan uygulamada bir aracın DUR ihtarına uymayarak devam ettiğikovalamaca sonucunda defaten uyarılmasına rağmen uymayarak kaçışına devam etmiştir.Araç ve şahıslar Bağcılar Sokak üzerinde alınmıştır. Araç sürücüsü olan C.K.’nin 146 promil alkollü olduğundan ve dur İhtarına Uymamaktan toplam 2.724 TLtrafik cezası yazılmış, şahıslara sokağa çıkma yasağını ihlalden tutanak tanzimedilmiş. Ayrıca Trafik Güvenliğini tehlikeye Düşürmekten adli tahkikatabaşlanmıştır.

·        Sarıcıoğlumahallesinde bir işyerinin önünden çalınan 2 çuval (120 kg) çalınması üzerineyapılan kamera araştırmasında söz konusu iki çuval kayısı bulunarak konunungereği yapılmıştır.

·        Hayvan PazarıCivarında bir araç içerisinden ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

·        BostanbaşıMahallesinde bir araç içerisinden ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

·        Şeyh BayramMahallesinde bulunan bir Tekel Bayii içerisinde sokağa çıkma yasağı saatleriiçerisinde 3 şahsın alkol aldığı tespit edilmiş ve şahıslara tutanak tanzimedilmiştir.

·        İsmetiyeMahallesinde bir şahıstan 84 adet hap alınmış, ayrıca şahsa dışarı çıkmayasağını ihlalden gerekli idari yaptırım uygulanmıştır.

·        Büyük MustafaPaşa mahallesinde bir araçtan ruhsatsız tabanca ve 15.38 gr. Kannobinoid elegeçirilmiştir.

·        DabakhaneMahallesinde bir şahıstan 62.34 gr kannabinoid ele geçirilmiştir.

·        İkinci el satışıyapılan bir internet sitesi üzerinden maddi değeri yüksek olan ceptelefonlarını alıcı gibi alıp parasını ödemeyerek insanları dolandırmakonusuyla ilgili, 3 şüpheli yakalanmış; şahıslardan B. B. ve E. G. adli kontrolşartı ile serbest bırakılmış, Y. T. isimli şahıs ise tutuklanmıştır.

·        DabakhaneMahallesinde bir adreste ateşli silahla kavga olduğunun anonsu gelmesi üzerineolay yerine intikal edilmiş. Müşteki S. Y. ait işyerinin şüpheli şahıslarca zorelinden alınmak istenildiği, bu olaydan dolayı şüpheli şahısların müşteki şahsın ikametine gelerek kapısına doğru 3 elateş edildiği ayrıca işyerine de 3 el ateş edildiği, 6 adet boş kartuş ve 1adet dolu kartuş incelemek üzere olay yeri ekiplerince alınmıştır. Olayıgerçekleştiren 3 şüpheli ekiplerce yakalanarak gözaltına alınmış olaydakullanılan suç aletinin temini için çalışmalar devam etmektedir. Olayla ilgiliolarak adli tahkikata başlanılmıştır.

·        Şifa mahallesindebir şahıstan 13 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.

·        Cezmi KartayCaddesinde bir şahıstan bir tabanca ve 8 mermi ele geçirilmiştir.

·        Çavuşoğlumahallesinde bir kıraathanenin açık olduğu ve içeride 5-6 şahısın görülmesiüzerine işyeri sahibine kapalı olması gereken işyerinin açık ve faaliyetteolması ile ilgili idari yaptırım tutanağı tanzim edilmiştir.

·        NiyaziMahallesinde bir şahıstan 56 adet uyuşturucu hap alınmış ele geçirilmiştir.

·        EmeksizCaddesinde bir araç içerisinde bulunan 3 şahıstan; 19.92 bonzai, 53.73 bonzai,2.08 Metamfetamin, 3.30 metamfetamin, 11.62 Esrar, 14 adet uyuşturucu hap,1  tabanca ve 7 adet fişek elegeçirilmiştir. 

·        EmniyetKavşağında bir şahsın üzerinden Ruhsatsız Spor Tabancası elde edilmiştir.

·        Turgut TemelliCaddesinde bir şahsın üzerinden ruhsatsız tabanca ve 2 fişek elde edilmiştir.

·        DabakhaneMahallesinde bir şahsın üzerinden 2.64 gr kannabinoid elde edilmiştir.

·        DabakhaneMahallesinde bir şahsın üzerinden 6 adet hap elde edilmiştir.

·        ZaviyeMahallesinde bir şahsın üzerinden 18 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.

 

Kamuoyuna saygıyladuyurulur.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!