Malatya
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

MİLLETVEKİLİ ÇAKIR İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU


MİLLETVEKİLİ ÇAKIR İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU


“MahallelerimiziPlanlı Yatırımlarla Güzelleştiriyoruz”

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile YeşilyurtBelediye Başkanı Mehmet Çınar, Şahnahan Mahallesini ziyaret ederek, bölgedegerçekleşen yatırımlar hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirip, talepleridinlediler.

Şahnahan mahalle sakinlerinin büyük bir ilgisiyle karşılaşanAK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile Yeşilyurt Belediye Başkanı MehmetÇınar, gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini sunup, bölgede devam eden veplanlanan yatırımlara ilişkin bilgiler paylaştılar.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan ŞahnahanMahalle Muhtarı Mehmet Şimşek, “Belediye Başkanlığı döneminden beri birlikteçalıştığımız, dürüst ve değerli bir insan olan Milletvekilimiz Ahmet Çakır’a,bölgemizde devam eden yol hizmetleri ve diğer yatırımlardan dolayı BelediyeBaşkanımız Mehmet Çınar’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Yeşilyurt Belediyesinin tüm bölgelerde olduğu gibiŞahnahan’da güzel ve kalıcı yatırımlarda bulunduğunu ifade eden YeşilyurtBelediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Şahnahan mahallemizde gerçekleşen yatırımlarınyanı sıra bundan sonra ki hizmetler üzerine muhtarımız ve değerlihemşehrilerimizle birlikte verimli bir toplantı yaptık. Şahnahan, eski BeldeBelediyesi olmasının yanı sıra verimli tarım arazilerine sahip olması ve sanayibölgelerine de yakınlığı nedeniyle hızla gelişen mahallelerimiz arasında yeralmaktadır. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta  bu bölgedeki gelişimi ön plana alıp iletilentalepleri belirli bir program dahilinde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bölgemizinihtiyaç duyduğu hizmetleri sağlıklı ve düzenli bir şekilde yerine getirmek amacıylagerek muhtarımız gerekse de mahalle sakinlerimizle sürekli iletişim halindeolup, bölgemizin planlı bir şekilde gelişmesi için çalışıyoruz. Ekiplerimiz tümyaşam alanlarımızda olduğu gibi Şahnahan’da da yapılması gerekenleri tespitedip, gerekli incelemelerin ardından vatandaşlarımızın rahat, huzurlu vesağlıklı alanlarda hayatını sürdürmesi için canla başla çalışıyor. Seçimdöneminde alt ve üst yapı yatırımların dışında  gençlere halı saha sözümüz vardı, bu vaatlerinbüyük bir kısmını yerine getirdik, kalan çalışmaları da en kısa süredegidereceğiz. Bölgemize değer katacak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesiniyükseltecek yatırımlarla Şahnahan’lı büyüklerimizin ve kardeşlerimizin herzaman emrindeyiz. Vatandaşlarımız emin olsunlar; biz ne söz verdiysek yerinegetiririz. Burada hizmete sunduğumuz Yeşilkonak Hizmet Binamızda her yaştanvatandaşımıza yönelik sanatsal, sosyal ve kültürel faaliyetlerimize devamediyoruz.” diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’da, Malatya’yıkarış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini söyledi.

Gösterilen misafirperverlik ve ilginden dolayı Şahnahanmahalle sakinlerine teşekkürlerini sunan AK Parti Malatya Milletvekili AhmetÇakır, “ Bizler sürekli hemşehrilerimizle birlikteyiz, mahalle ziyaretlerimizeara vermeden devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında mahallelerimizde kigelişimi yerinde görmek bizi mutlu ediyor. Malatya’ya yakışan, güzel venitelikli hizmetleri hemşehrilerimizle buluşturan tüm Belediye Başkanlarımızave emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yeşilyurt Belediyemizde bölgemizingelişmesi ve büyümesi adına çok büyük gayret gösteriyor. İlçemizin herbölgesinde yaşam kalitesinin artmasına vesile olan çalışmalar devam ediyor,bunu yakından görüyoruz. Tarım arazilerine sahip olmasıyla birlikte sanayibölgelerine yakın olan Şahnahan mahallemizin planlı ve sağlıklı bir gelişimiiçinde bizler elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz.  Burada yaşayan vatandaşlarımızın talepleridikkate alınarak bu çalışmalar planlıyor ve hayata geçiyor. Kuzey çevre yolununburadan geçiyor olması da bu mahallemizin gelişimi açısından büyük önemtaşıyacaktır.” diye konuştu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!